Anlægsarbejde nær Taastrup & Glostrup

Storkøbenhavns Totalservice tilbyder en bred vifte inden for anlægsarbejde.

Vi hjælper med både let og tungere anlægsarbejde

Hvis du står med en byggeplads eller en grund, der helst skal være klar hurtigst muligt, springer vi gerne til fra Storkøbenhavns Totalservice.

Der kan være mange årsager til, at du mangler maskinkraft og hænder, der kan hjælpe med praktisk anlægsarbejde, og det kan være både dyrt og besværligt at skulle ansætte mandskab for en måske kortere periode eller til en tidsafgrænset opgave. Så er det langt nemmere at kontakte Storkøbenhavns Totalservice, og få os til at komme og hjælpe med det anlægsarbejde, der skal gøres.

Anlægsarbejde er alt det, man ikke ser, før det ikke er gjort

Hos Storkøbenhavns Totalservice tilbyder vi både privatkunder og virksomheder hjælp med forefaldende anlægsarbejde fx på byggepladser. En byggeplads skal helst ryddes hurtigst muligt, da der ofte er planer og projekter, der skal igangsættes.

Vi kan bl.a tilbyde flg. services på Byggepladser

  • Bortskafning af mindre mængder byggeaffald
  • Rengøring, fejning og oprydning
  • Udlejning af hegn
  • Byggelederens højre hånd / Tryllekunstner
  • Indretning

Vi klarer alt det, man ikke får øje på, før det ikke er gjort. Og naturligvis bortskaffer vi byggeaffald efter miljølovgivning og regler om sortering.

Anlægsarbejde både i og ovenpå jorden

Har du eller din virksomhed brug for såvel maskiner som mandskab til opgaver med udgravning mm, måske i forbindelse med anlæg af have eller grønne områder, eller udgravning inden støbning af fundamenter mm, så har vi hos Storkøbenhavns Totalservice både det rigtige maskinel og mandskab, der er eksperter i at betjene det. Vi rykker gerne ud til såvel det lille hul, der skal graves, som til den større opgave.

Når arealerne er anlagt, og ejendomme mm er opført eller renoveret, står bygherre ofte tilbage med en byggeplads, der skal ryddes op, og med byggeaffald der skal bortskaffes. Vi tilbyder at rykke ud og retablere de udendørs arealer, så byggeriet efter enhver type anlægsarbejde fremstår pænt og rengjort igen.

Vi løser næsten en hvilken som helst type opgave inden for anlægsarbejde

Overordnet er der ingen opgaver, vi ikke kan løse, medmindre de kræver specialmaskiner eller specialmandskab. Som udgangspunkt rykker vi ud til alt anlægsarbejde, og vi er ikke bange for at få skidt på hverken fingre eller maskiner. Med andre ord, har du en opgave, så tag fat i os og hør, hvordan vi kan løse den.

Kontakt os, og hør hvad vi kan tilbyde af anlægsarbejde

Vi kører ud hver dag med et smil på læben og udfører anlægsarbejde af al slags i Taastrup, Glostrup og København, og du må meget gerne forhøre dig, om hvordan vi kan løse lige præcis din opgave til en konkurrencedygtig pris og naturligvis til aftalt tid – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 2010 3635, måske står vi lige midt i noget anlægsarbejde, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.