Dygtig anlægsgartner i Taastrup, Glostrup og København

Vi har mange års erfaring og leverer altid kvalitet i arbejdet

Hvis du søger en dygtig anlægsgartner, der kan omdanne ”mark til park” eller blot forskønne din have, så kontakt Storkøbenhavns Totalservice.

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise inden for anlæg af have og alle former for haveservice. Lad os skabe din have eller dit grønne område om til et dejligt opholdsområde.

Lad en anlægsgartner stå for anlæg af have

Som anlægsgartner har vi både den viden og den erfaring, der skal til for at anlægge en have, uanset størrelsen. Vi har også de rette redskaber og ikke mindst dygtige fagfolk, der kan yde den haveservice, du har behov for.

Vi løser opgaver som anlægsgartner for alle typer kunder og på alle former for grønne udendørsarealer.

Som privat kunde eller haveejer kan det være svært at finde tiden i en travl hverdag til at få passet sin have, og inden man ser sig om, er det hele måske groet op i størrelser og højder, så man ikke længere nyder sit grønne udendørsområde uden at få dårlig samvittighed.

Nyd sommeren, når du har bestilt haveservice

Hvis du får en anlægsgartner ud fra Storkøbenhavns Totalservice kan vi sammen med dig lægge en plan for anlæg af din have, så den bliver tilpasset dine muligheder og dine behov. Vi har mange års erfaring i haveservice, og kan komme med forslag til, hvordan din have kan planlægges og vedligeholdes.

Vi står naturligvis gerne for både anlæg af have og fremtidig haveservice, så du kan få tid til det, du gerne vil, og lade os stå for haven – så kan du nyde fritiden i en velplejet have.

Storkøbenhavns Totalservice varetager også haveservice for virksomheder, boligselskaber og institutioner, og vi kan som anlægsgartner rykke ud til enkeltstående opgaver, ligesom vi gerne laver faste aftaler om pasning af grønne områder. Så ved I, at alt det grønne bliver passet og plejet af professionelle til såvel kunders som medarbejderes og beboeres tilfredshed.

Få en stærk pris fra en professionel anlægsgartner

Vi står som anlægsgartner for alle opgaver med såvel anlæg af have som haveservice både enkelte gange og efter faste aftaler i Taastrup, Glostrup og København, og vi kommer gerne forbi for at se på din have eller dine grønne områder. Du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 20103635, så kan din have og dit grønne område få kærlig pleje af anlægsgartnere med grønne fingre.