Haveservice Glostrup & Taastrup - hele København

Vi laver havearbejde for både private og erhverv

Havearbejde tager den tid eller de kræfter, man ikke altid har

Græsset gror og hækken vokser, uanset om du ønsker det eller ej. Og det kan være svært at få tid til at klare selv almindeligt havearbejde i en travl hverdag med mange andre gøremål, der skal passes.

Det kan være travlhed, der gør, at du ikke når at få lavet det havearbejde, du gerne vil. Det kan også være, at kræfterne ikke længere rækker til at passe den have, man egentlig holder så meget af. I stedet for at være nødt til at flytte fra en have, der giver megen glæde, men jo skal passes, kan det være en god investering at få hjælp med haveservice, så man fortsat kan nyde sin have. En flytning er dyr, og ikke mindst for et ældre menneske, der gerne vil kunne nyde den have, man har holdt så meget af, men ikke længere har kræfterne til at passe, kan det være en stor hjælp at få Storkøbenhavns Totalservice til at passe alt det grønne året rundt.

Vi tilbyder alle former for haveservice fra den lille have til den store park

Uanset hvor stor eller lille din have er, og hvor meget af det, der vokser i den, der kræver grønne fingre og hjælp til pasning, kan vi hos Storkøbenhavns Totalservice blandt andet tilbyde:

  • Græsslåning
  • Klipning af hæk
  • Kantbeskæring af græsplæne
  • Beskæring af busk og træer
  • Ukrudtsbekæmpelse
  • Terrasserengøring
  • Oprydning af (overgroet) have
  • Oprydning af blade og grene
  • Bortskafning af haveaffald

Vi rykker ud til både private, virksomheder og boligselskaber – for alle har glæde af smukke, grønne områder.

Vi klarer haveservice både akut og efter faste aftaler

Vi løser gerne opgaver med haveservice efter behov, ligesom vi også kan lave faste aftaler, så du ved, at dit havearbejde bliver klaret med faste intervaller, fx med græsslåning og hækklipning.

Hos Storkøbenhavns Totalservice har vi de rette maskiner og værktøj, der skal anvendes for at få sat skik på din have, og så har vi viden om, hvordan det grønne skal passes. Vi går nænsomt til værks, er effektive men passer samtidig på det, der skal plejes.

Få et tilbud på effektivt havearbejde

Hvis du står med en akut opgave, kommer vi gerne og hjælper med haveservice, og vi vil også gerne tilbyde dig en fast aftale med nogle konkurrencedygtige priser.

Vi klarer alle former for haveservice i Taastrup, Glostrup og København, og kommer gerne forbi for at se på din have eller grønne områder – du kan kontakte os enten via formularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 2010 3635, måske er vi lige i gang med noget havearbejde, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.