Snerydning nær Glostrup & Taastrup - hele Storkøbenhavn

Lad Storkøbenhavns Totalservice klare din snerydning - både for privat og erhverv

Vi klarer både snerydning og saltning

Snerydning er en vigtig opgave af den slags, man lægger mest mærke til, når ingen løser den. Det kan udløse både sure miner og af og til ganske farlige situationer.

Hos Storkøbenhavns Totalservice tilbyder vi:

  • Snerydning
  • Saltning på gader og private grunde
  • Alm. vinterservice

I de fleste boligforeninger og grundejerforeninger forventes det, at der er styr på snerydning, og at veje, parkeringspladser og fortove er ryddede for sne, inden beboerne skal ud om morgenen, og ligeledes når de kommer hjem. Samtidig skal der saltes, når der er frostvarsel, i så god tid, at der ikke opstår glatte veje mm.

På virksomheder kan det ved snevejr ofte være svært for ansatte at komme til at parkere og i det hele taget færdes på virksomhedens område, hvis ikke en pedel eller vicevært har været ude og klare snerydning, inden medarbejderne møder ind. Er der derudover leverandører og kunder, der skal kunne læsse og losse, er det lige så nødvendigt, at snerydning og saltning klares fra morgenstunden og måske igen i løbet af dagen.

Vi klarer snerydning og saltning med de rette maskiner og mandskab

Lad Storkøbenhavns Totalservice rykke ud og hjælpe med snerydning og saltning, så du ved, at såvel beboere, medarbejdere, kunder og leverandører kan færdes sikkert trods det kolde vejr.

Undgå glatførekørsel i jeres lokalområde eller på jeres arealer, når Storkøbenhavns Totalservice står for snerydning og saltning – så bliver det med snevejret pludselig noget sjovere – og meget lettere.

Når sne og frost melder sin ankomst, får de fleste travlt med at finde nogle firmaer, der kan hjælpe, og vi, der kan, og har maskinerne, bliver hurtigt booket. Hvis du, din virksomhed eller boligforening er tidligt ude kan I trygt gå vinteren i møde, når I har lavet en aftale og ikke skal til at løse opgaverne med snerydning akut.

Hos Storkøbenhavns Totalservice står vi klar med de rigtige maskiner til snerydning og saltning og serviceminded mandskab, der gerne ifører sig vintertøj for at gøre jeres arealer farbare og sikre.

Vi laver gerne faste aftaler om snerydning

Som Storm P. sagde, er det svært at spå om vejret, og hverken vi eller I kan vide, hvornår behovet for snerydning og saltning opstår helt præcist. Hvis vi indgår en fast aftale, sikrer vi jer, at vi rykker ud og sørger for at salte og rydde sne på aftalte veje og arealer, nøjagtigt når behovet er der.

Vi tilbyder snerydning og saltning i Taastrup, Glostrup og København til konkurrencedygtige priser, så kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 2010 3635, så kan I trygt gå vinteren i møde.